Close
Social profiles
HTC lanserade sitt nuvarande flaggskepp 10 i våras. Sedan man lanserade flaggskeppet har det minst sagt inte gått bra för det Taiwanesiska företaget, i alla fall inte på den svenska marknaden. Det då efterfrågan minst sagt varit liten efter telefonen. Nu säger en källa att denne har hittat specifikationer om hur HTC 11 kan komma att bli. 


Enligt ryktet kommer HTC:s nästa flaggskepp få en 5,5 tum stor skärm med Quad HD-upplösning. Skärmen ska enligt källan vara en edge-skärm, likt det vi sett hos Xiaomi Mi Note 2 och Samsung Galaxy S7 Edge. Vidare sägs telefonen få en bakre 12 MP kamera (en enkel sådan), en främre 8 MP kamera, ett 4000 mAh batteri och iP67 klassning. Telefonen presenteras förhoppningsvis i april nästa år!
Bilden är lånad av htc

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...