Close
Social profiles
Under gårdagen presenterade Huawei de två nya tillskotten Mate 9 och Mate 9 Porsche Design till Mate-flottan. Nu har Peter Lundkvist, marknadschef för Huawei Mobile i norden, gått ut med ett tråkigt besked. 


Huawei har nämligen gått ut med att man varken kommer släppa Mate 9 eller Mate 9 Porsche Design i Sverige. För en gång skull har man dock en förklaring till sitt besked. Man säger nämligen att man ska lansera en motsvarighet till Mate 9 i norden. Troligtvis är det bara namnet man kommer göras om. Huawei har inte avslöjat ett specifikt datum då man ska presentera den nordiska varianten av telefonen, men man medger att det kommer ske denna månad.

Samtidigt ser jag att det blir förre och färre high-end mobiler som släpps på svenska marknaden. LG har inte valt att släppa V20 på svenska marknaden, likaså Google har gjort samma sak med sina senaste tillskott Pixel & Pixel XL.

Bilden är lånad av pocketlint

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...