Close
Social profiles
Samsung lanserade på årets IFA-mässa smartklockan Gear S3. Klockan erbjuder bland annat en 1,3 tum stor skärm med 360 x 360 upplösning och kommer med Samsungs egna system Tizen förinstallerat. En av de stor frågorna har varit när klockan kommer till Sverige, och nu verkar det som att Samsung bestämt sig! 


Flera återförsäljare har nu öppnat upp portarna för förhandsbokning av Samsung Gear S3 Frontier och S3 Classic. De flesta återförsäljare anger att klockorna landar på hyllorna i december, men den kände datajätten Webhallen anger att klockorna kommer finnas tillgängliga från och med 2a december. Äntligen verkar det som att Samsung bestämt sig för ett realisedatum.
Bilden är lånad av Wareable

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...