Uncategorized

Motorola vill utveckla fler moduler till Moto Z – med hjälp av konsumenterna

Motorola Moto Z och Moto Z Play är två modulära telefoner från amerikanska Lenovo som säljs i Sverige. I dagsläget har Motorola tre moduler som går att köpa till telefonerna: en högtalare, en projektor och ett batteripack. Men nu har man gått ut med att man vill att fler moduler ska uppfinnas till telefonerna. 

Därav har man nu gått ut med ett erbjudande som går ut på att utvecklare som har en potentiell ide på hur en modul skulle kunna fungera till Moto Z-serien får ta hem en Moto Z telefon och prova sig fram. Uppdraget är i själva verket en tävling, och de som kommer på bäst moduler till Moto Z-serien får då följa med till Motorolas högkvarter där man bland annat får se tillverkningen av Motorolas produkter.
Tävlingen avslutas den 31a januari 2017.

Bilden är lånad av Motorola/Lenovo

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...