Samsung lanserar W2017 – värstingtelefon med både pekskärm och knappsats

Förr i tiden ”tävlade” mobiltillverkarna i att göra så små telefoner som möjligt. Medans nu vill de allra flesta tillverkare göra så stora mobiltelefoner som möjligt. Detta gäller dock inte Samsungs senaste mobil W2017 som har en kombinerad pekskärm med knappsats, men som dessutom har prestanda som kan mäta sig med andra high-end telefoner på marknaden. 

Samsung W2017 har fått en 4,3 tums stor skärm med Full HD-upplösning tillsammans med en Super AMOLED-panel. Telefonen har också fått en Always On-funktion som innebär att telefonen hela tiden kan visa klockan om man önskar det. Vidare har telefonen fått processorn Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne (med plats för minneskort), en bakre 12 MP kamera (f/1.7), en främre 5 MP kamera, stöd för trådlös laddning, ett 2300 mAh batteri och Android 6.0.1 från start.
Telefonen ser i nuläget endast ut att bli lanserad i Kina.

Bilden är lånad av Samsung

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...