Hem Är det här Microsoft Surface Phone?

Är det här Microsoft Surface Phone?

Jag skrev för att antal månader sedan om att Microsoft arbetar på en telefon kallad Microsoft Surface Phone. Detta var dock bara ett löst rykte. Efter en tids väntan utan några fler uppgifter om telefonen trodde jag att det var ett rykte som inte visade sig stämma. Nu har den kände ryktesspridaren Evan Blass publicerat ett antal bilder på den kommande telefonen. 


Telefonens framsida påminner en hel del om Xiaomi Mi Mix med väldigt mycket skärm på liten yta. Dessutom ser telefonen ut att bli otroligt tunn, och jag tror att tjockleken kommer hamna på cirka 5 mm. På undersidan sitter istället en USB Type C-port för laddning. Jag misstänker att kontakten också kan agera adapter åt 3,5 mm kontakten, då jag misstänker att Surface Phone inte kommer få något traditionellt 3,5 mm uttag. Jag har inga uppgifter om när telefonen kan komma att bli presenterad, men förhoppningsvis blir det snart med tanke på bilderna.Bilden är lånad av Evan Blass

Källa

Lämna ett svar