HTC Bolt visar sig för kameran igen – i ny färg

En okänd HTC enhet vid namn Bolt har flertalet fått blivit fotad. Exemplaret av telefonen har då varit i en vi/silvrig nyans. Nu har telefonen blivit fotad i en ny färg. Enligt källor kommer HTC visa upp Bolt under november månad. 
För ett antal veckor sedan rapporterade jag om att en okänd enhet vid namn HTC Bolt hade dykt upp bakom kameran. Telefonen som då fotades var i färgen silver. Nu har telefonen dykt upp på nytt, fast i en annan färg, nämligen ”kolsvart”. Enligt tidigare källor kommer telefonen sakna ett hörlursuttag, precis som Lenovo Moto Z. Vidare sägs Bolt få en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning och en bakre kamera med en upplösning på 18 megapixlar.

Bilden är lånad av technobuffalo

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...