Close
Social profiles
Vivo sägs visa upp två nya telefoner med selfiefokus väldigt snart. Under natten till lördag har Vivo publicerat en teaserbild som avslöjar när man kommer visa upp telefonerna, men man skickar också med en bild på X9 och X9 Plus. 


Kinesiska Vivo har äntligen publicerat en teaserbild för när man kommer presentera sina två nya tillskott X9 och X9 Plus. Eventet kommer hålla hus i Beijing, Kina den 16e november. I inbjudan visar man upp en del av telefonerna. Där framgår det att telefonerna kommer ha dubbla kameror placerade på framsidan. Enligt tidigare källor så handlar det om en kamera på 20 megapixlar, medan den andra sägs ha fått en upplösning på 8 megapixlar.
Bilden är lånad av Vivo

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...