Close
Social profiles
Huawei Honor 8 är enligt många en av de mest prisvärda telefonerna på den svenska marknaden idag. Detta tack vore att den erbjuder mer specifikationer för pengarna än vad många konkurrenters motsvarigheter gör. Nu släpper man dessutom telefonen i en ny färg (på den svenska marknaden).  


Huawei Honor 8 finns just nu att välja i färgerna blå, svart, vit och guld på den svenska marknaden, och många telefontillverkare på den svenska marknaden har inte ens så många färger till deras motsvarigheter, då det ofta finns max tre olika färger att välja mellan på en telefonmodell. Huawei har däremot under gårdagen meddelat att man tänker släppa Honor 8 i ytterligare en ny färg på den svenska marknaden. Huawei Honor 8 kommer finnas tillgänglig i den nya färgen rosa ”inom kort” enligt Huawei Sveriges Facebooksida.

Den rosa färgen är verkligen rosa enligt mig, och är med andra ord en färg som sticker ut från mängden.

Bilderna är lånade av Huawei

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...