Close
Social profiles
Samsung har i ett antal månader uppmanat de kunder som fortfarande sitter och håller på en Galaxy Note 7 att lämna tillbaka telefonen. Ändå har det nu visat sig att 15% av de Galaxy Note 7-enheter som någon gång släppts till kunder fortfarande används. Nu verkar det dock som att man fått nog av att säga till de som fortfarande har en Note 7. 


Samsung skickade för ungefär en månad sedan ut en uppdatering som gör att Galaxy Note 7 endast kan laddas upp till 60%. En uppdatering som förhoppningsvis skulle få kunder att lämna tillbaks sina Galaxy Note 7-telefoner, trodde Samsung.
Något annat tänkte dock kunderna som hade en Galaxy Note 7-telefon i sin ägo, då det fortfarande finns väldigt många Note 7-telefoner som används, närmare bestämt 15% av den mängd telefoner som slussades ut när Samsung inte trodde det var någon fara för explosioner.

Nu har Samsung i Nya Zeeland gått ut med att man kommer knäppa ner allt mobilnät för Galaxy Note 7. Detta innebära att man varken kommer kunna ringa, SMSa eller surfa på mobilnätet. Jag misstänker att begränsningsfunktionen kommer i en uppdatering, som enligt Samsung i Nya Zeeland ska börja rullas ut till Note 7-telefoner den 18e november.

Bilden är lånad av knowyourmobile

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...