Close
Social profiles
Jag meddelade tidigare att Sony skickar ut Android 7.0 Nougat i sitt betaprogram till Xperia X Performance. Nu har Samsung meddelat att man kommer starta upp ett betaprogram till sina flaggskepp S7 och S7 Edge.  Samsung har i dagarna lanserat ett betaprogram till sina flaggskepp Galaxy S7 och S7 Edge. Betaprogramet hämtas hem i Samsungs egna appbutik. Användare som känner sig sugna på att hämta hem Android 7.0 Nougat (beta) kan alltså göra det snart via detta program. Samsung har dock inte meddelat ett datum för när man tänker skicka ut betamjukvaran, men förhoppningsvis blir det snart.
Observera dock att det bara rör sig om betamjukvara av Android 7.0 Nougat, vilket kan innebära att mjukvaran är rejält buggig.
Bilden är lånad av GSMArena

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...