Ingen uppföljare till iPhone SE 2017 (rykte)

Apple lanserade i mars i år det kompakta flaggskeppet iPhone SE som erbjuder specifikationer som en iPhone 6S, fast i ett betydligt mindre format. Nu säger en källa att Apple inte kommer presentera någon uppföljare till mobilen 2017.

Trots att det är många som diggar det kompakta format iPhone SE har att erbjuda så sägs Apple inte lansera någon uppföljare 2017. Jag misstänker att beslutet ligger på att iPhone SE är en nishad produkt, precis som klockan Watch. Jag misstänker däremot att Apple kommer lansera en uppföljare till iPhone SE 2018, om det inte blir någon 2017.
Bilden är lånad av Apple

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.