Close
Social profiles
Qualcomm bekräftade tidigare idag att en ny telefon från OnePlus faktiskt var på gång, en telefon som sägs bli kallad ”3T”. Jag skrev i mitt tidigare inlägg att OnePlus inte lär hålla inne på teaserbilder, och nu har man avslöjat när man kommer presentera prestandamonstret. 


OnePlus 3T sägs bli ett riktigt monster som bland annat erbjuder en 5,5 tums stor (Full HD) med en IPS-panel. Vidare bekräftade Qualcomm att telefonen kommer utrustas med företagets nyaste chipp Snapdragon 821 med 6 GB RAM. Nu har OnePlus också avslöjat att man kommer presentera telefonen under ett event den 15e november. Vi lär få veta mer detaljer om ”3T” under resans gång!
Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...