Close
Social profiles
HTC Bolt sägs bli ett riktigt prestandamonster från HTC med bland annat en 5,5 tums stor skärm med Quad HD-upplösning och en bakre kamera med 18 megapixlars upplösning. Under gårdagen har flera dokument läckt ut för telefonen, som bekräftar väldigt mycket om Bolt. 


Det visade sig att källan som påstod att Bolt skulle få en bakre kamera med 18 megapixlar i upplösning hade fel. I dokumenten står det att telefonen kommer få en bakre kamera med upplösningen 16 megapixlar, men enligt dokumentet kommer telefonen också ha något snabbstartsläge för kameran. Troligtvis så innebär det att man trycker på någon knapp för att snabbt komma till kameran.

Vidare nämns det att telefonen ska vara vattentät, komma med 24 bitars ljud tillsammans med ett par bra hörlurar, köra Android 7.0 Nougat från start. Sist men inte minst nämns det att telefonen ska ha fått ett 3200 mAh stort batteri.

Samtliga bilder är lånade av GSMArena

Källa   

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...