Close
Social profiles
Kinesiska Vivo berättade för ungefär en vecka sedan att man kommer hålla ett event den 15e november då man förväntas visa upp två nya telefoner i form av X9 och X9 Plus. Under gårdagen har ett dokument läckt ut på telefonernas specifikationer. 


Om vi börjar med den minsta, X9, så kommer telefonen få en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning. Vidare kommer telefonen få en Snapdragon 653 processor med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, dubbla kameror på framsidan (8 + 20 MP), en bakre 16 MP kamera och ett 3050 mAh stort batteri.

Om vi istället går över till det lite större syskonet X9 Plus så ser vi många likheter med X9. Skillnaderna är att X9 Plus har ett något större batteri på 4000 mAh, en större 5,88 tums skärm (med samma Full HD-upplösning) och 6 GB RAM istället för 4 GB i X9.
Om 6 dagar får vi alla specifikationer svart på vitt.

Bilden är lånad av GSMArena

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...