Huawei lanserar betaversion av EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat till Honor 8 i England

Huawei gör en Samsung med sin senaste uppdatering som innebär att de som är sugna på att testa EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat får möjlighet att betatesta systemet på en Honor 8.  


Huawei har förfinat EMUI 5.0 mot version 4 på ganska många sätt. Den största förändringen är att systemet nu fått en klassisk applåda, så man slipper ha apparna utspridda över hela hemskärmen som i tidigare EMUI 5.0. En annan förändring gentemot tidigare EMUI-version är att version 5.0 blivit mer avskalat från Huaweis egna färgglada färger, till att istället ligga i linje med vanilla Android. I Android 7.0 Nougat kommer Honor 8 också få stöd för att köra två appar sida vid sida.

För att kunna betatesta EMUI 5.0 och Android 7.0 Nougat så behöver du klicka på den här länken för att sedan packa upp en fil. När du gjort detta är det bara tuta och köra!

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.