Gionee S9 presenteras nästa vecka – Gionee bekräftar själva

Här om dagen rapporterade jag om en ny enhet från kinesiska Gionee som hade dykt upp i benchmarkprogramet AnTuTu. Där bekräftas det bland annat att telefonen kommer få en Helio P10 processor med 4 GB RAM. Nu har kineserna gått ut med en teaserbild som bekräftar när Gionee kommer visa upp telefonen.

Det datum som Gionee ska visa upp sitt nya flaggskepp är den 15e november. Vilket innebär att telefonen kommer presenteras samtidigt som OnePlus nya superlur ”3T”. Av den tidigare bilden att döma kommer telefonen bland annat få en skärm med Full HD-upplösning. Den teaserbild som Gionee släppt berättar också att telefonen kommer få dubbla kameror placerat på baksidan.

Bilden är lånad av Gionee

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!