Close
Social profiles
Här om dagen rapporterade jag om en ny enhet från kinesiska Gionee som hade dykt upp i benchmarkprogramet AnTuTu. Där bekräftas det bland annat att telefonen kommer få en Helio P10 processor med 4 GB RAM. Nu har kineserna gått ut med en teaserbild som bekräftar när Gionee kommer visa upp telefonen.

Det datum som Gionee ska visa upp sitt nya flaggskepp är den 15e november. Vilket innebär att telefonen kommer presenteras samtidigt som OnePlus nya superlur ”3T”. Av den tidigare bilden att döma kommer telefonen bland annat få en skärm med Full HD-upplösning. Den teaserbild som Gionee släppt berättar också att telefonen kommer få dubbla kameror placerat på baksidan.

Bilden är lånad av Gionee

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...