Close
Social profiles
Huawei introducerade för en dryg vecka sedan nya toppmodellen Mate 9, som har mycket ögongodis att erbjuda på pappret. En sak som stod klart var dock att telefonen inte skulle komma till Sverige och Norden. Huawei sade då däremot att man kommer presentera en motsvarighet till Mate 9 som kommer släppas på den nordiska marknaden. Under eftermiddagen har man också avslöjat när eventet kommer äga rum. 

Datumet det handlar om är den 22 november, vilket är elva dagar bort. Enligt alla källor som uttalat sig kommer den nordiska varianten av Mate 9 ha en identisk utsida och insida som den variant som inte kommer säljas här. Det som sägs skilja telefonerna åt är namnen. Ett troligt namn på telefonen som Huawei kommer visa upp den 22a november är Mate S2. En sak som dock återstår att se!

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...