Close
Social profiles
Huawei meddelade under gårdagen att man snart kommer släppa en betamjukvara som grundar sig på företagets nya gränssnitt EMUI 5.0 och Android 7.0 Nougat till Honor 8, fast bara i England. Alldeles nyss har man däremot meddelat en rolig nyhet för svenska P9 användare!  

De som har en P9 i sin närhet får gärna betatesta företagets nya gränssnitt EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat meddelar Huawei på sin svenska Facebook sida att man släpper samma uppdatering som man gjorde till Honor 8 under gårdagen. Skillnaden är dock att uppdateringen nu släpps i Sverige. Om man vill betatesta programvaran ska man hämta hem denna fil.

OBS! Släpps bara till de första 100 som registrerar sig. 

Bilden är lånad av Huawei

 Källa

 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...