Close
Social profiles
Huawei avslöjade för några dagar sedan att man kommer hålla ett event där man förväntas visa upp en motsvarighet till Mate 9, en telefon man presenterade förra onsdagen. Men redan nu har en ny telefon med riktigt bra specifikationer dykt upp på nätet, och den första källan påstår att det handlar om Huawei P10! 


Huawei väljer förhoppningsvis att presentera nästa flaggskepp vid namn P10, tidigt 2017. En hel sida med specifikationer för en okänd Huawei-telefon har nämligen läckt ut på nätet, och jag har svårt att tro att det handlar om någon annan enhet än P10.

Av sidan att döma kommer den ännu okända telefonen få en 5,5 tums stor skärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar), processorn Kirin 960 tillsammans med 6 GB RAM, hela 256 GB inbyggt minne (varav 231 GB är ledigt), en bakre 12 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 7.0 Nougat med tillverkarens gränssnitt EMUI 5.0 från start.

Förhoppningsvis innebär dessa uppgifter att Huawei P10 inte är allt för långt borta!

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...