Close
Social profiles
OnePlus håller under morgondagen ett event där man förväntas visa upp sitt nästa flaggskepp ”3T” med bland annat prestandachippet Snapdragon 821 och en förbättrad panel mot ”3”. Men redan nu har den första källan visat sig på nätet med ett gäng påstådda specifikationer för ”4”. 


Enligt källan kommer OnePlus sätta in en 5,3 tums skärm med Quad HD-upplösning, att jämföra med OnePlus 3 som har en något större 5,5 tumsskärm fast med den lägre upplösning Full HD. Vidare sägs telefonen få en Snapdragon 820 processor med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. ¨¨

Enligt källan kommer ”4” få ett 4000 mAh stort batteri med snabbladdning, dubbla kameror på baksidan med Android 7.0 Nougat från start.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...