Så blir OnePlus 4 enligt första källan

OnePlus håller under morgondagen ett event där man förväntas visa upp sitt nästa flaggskepp “3T” med bland annat prestandachippet Snapdragon 821 och en förbättrad panel mot “3”. Men redan nu har den första källan visat sig på nätet med ett gäng påstådda specifikationer för “4”. 


Enligt källan kommer OnePlus sätta in en 5,3 tums skärm med Quad HD-upplösning, att jämföra med OnePlus 3 som har en något större 5,5 tumsskärm fast med den lägre upplösning Full HD. Vidare sägs telefonen få en Snapdragon 820 processor med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. ¨¨

Enligt källan kommer “4” få ett 4000 mAh stort batteri med snabbladdning, dubbla kameror på baksidan med Android 7.0 Nougat från start.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.