Uncategorized

Är det här Dell Stack – ny surfplatta med 7 tumsskärm

Jag rapporterar vanligtvis inte om Windows nyheter, men ibland händer det. En ny enhet från Dell har under gårdagen påträffats på nätet. Surfplattan går under namnet Stack och erbjuder bland annat en 7 tum stor skärm enligt källor.  

Av bilden att döma kommer plattan komma med ett stativ som ska kunna ladda prylen, vilket är en smidig lösning, då jag i alla fall ofta stör mig på att behöva hålla i både sladden och telefonen för att sätta prylen på laddning. Vidare sägs plattan få en 7 tums stor skärm med Full HD-upplösning, processorn Intel X86 tillsammans med antingen 4/128 GB minne eller 8/256 GB minne och Windows 10 från start. 
Det är ännu okänt när Dell Stack kan komma att bli presenterad, men enligt en källa kommer den presenteras i början på 2017. 
Bilden är lånad av Evan Blass

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ’Helvetica Neue’; color: #454545}

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

2 kommentarer på “Är det här Dell Stack – ny surfplatta med 7 tumsskärm

  1. Om du tycker det är skitjobbigt att hålla i sladden för att ladda, och har en telefon med microUSB, är det en sån här du behöver!

    https://www.kopplat.se/Produkt/7409/Laddstall_for_telefon

Kommentarer är stängda.

Annons
Sidan laddas...