HTC 10 kan snart uppgraderas till Android 7.0 Nougat

HTC släppte flaggskeppet 10 i somras. Sedan dess har det inte gått som en dans på rosor för taiwaneserna då de sålt en mindre mängd telefoner än vad de hade hoppas på i Sverige. Trots detta har man meddelat en rolig nyhet till de som faktiskt har ett exemplar av HTC 10 hemma.   

HTC har under gårdagen meddelat att man snart tänker börja uppdatera sitt senaste flaggskepp 10 till Android 7.0 Nougat. Man anger att uppdateringen ska börja rulla ut i slutet på november alternativt i början på december. Det skulle alltså innebära att HTC 10 skulle vara bland de första telefonerna att få Android 7.0 Nougat.
En funktion som kommer med Android version 7.0 som standard är Doze-on-the-go, vilket är en funktion som effektivt ska dra ner alla bakgrundsprocesser.

Bilden är lånad av HTC

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.