Close
Social profiles
3D-touch, som Apple kallar det är en funktion som faktiskt fanns innan Apple presenterade funktionen i iPhone 6S. Men det var när Apple presenterade sin lösning som flera konkurrenter också såg möjligheter i att utveckla en liknande funktion i deras smarttelefoner. En tillverkare som inte försökt sig på funktionen är Samsung, inte än i alla fall. 

Enligt den senaste källan som rapporterar om Samsungrykten så kommer Galaxy S8 få en tryckkänslig skärm, likt det vi hittar i iPhone 6S och iPhone 7. Många tillverkare har försökt att göra 3D-touch funktioner till sina telefoner (t.ex Huawei med P9 Plus) men man har inte alls lyckas lika bra som Apple gjort.

Samsung har å andra sidan ofta försökt att kopiera funktioner från Apple men misslyckats, då funktionen inte alls fungerat lika bra som på en iPhone. Jag hoppas dock att Samsung lyckas med funktionen, om man nu implementerar den till Galaxy S8.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...