Hem Meizu Pro 7 får Huaweis värstingprocessor Kirin 960

Meizu Pro 7 får Huaweis värstingprocessor Kirin 960

Jag skrev under gårdagen en artikel om att Meizu planerar att släppa en direkt konkurrent till Xiaomi Mi Mix med en skärm som går ända ut i kanterna. Nu har nästa källa dykt upp gällande telefonen och denna gång handlar det om processorn. 

Enligt källan kommer Meizu Pro 7 få Huaweis hemmabygge Kirin 960. Denna processor sitter bland annat i Huaweis nylanserade telefoner Mate 9 och Mate 9 Pro och slår till exempel Snapdragon 821 i benchmarks.
Till skillnad från Xiaomi Mi Mix sägs Pro 7 ha en framsida som utnyttjas av hela skärmen (100% skärm med andra ord). Fingeravtrycksläsaren ska enligt utsago vara inbyggd i skärmens nedre del, något som verkligen är “the next level”.

Telefonen sägs bli presenterad den 24e december.

     
Bilden är lånad av GizBrain

Källa

Lämna ett svar