Posted in: Uncategorized

OnePlus presenterar 3T – har processorn Snapdragon 821

Efter en lång tids väntan har OnePlus äntligen introducerat nya flaggskeppet 3T som bland annat erbjuder ett uppgraderat chipset tillsammans med en uppgraderad främre kamera. Nedan följer en fullständig text om vad telefonen erbjuder.  


Det flesta är sig likt med OnePlus 3. Skärmen är fortfarande en 5,5 tummare med Full HD-upplösning tillsammans med en AMOLED-panel. Telefonen har extra samma mått och samma bakre kamera med en upplösning på 16 megapixlar, men också samma RAM-mängd på 6 GB.

Om vi istället kollar skillnaden mellan “3” och “3T” så ser vi först och främst att 3T fått en större batteri. Telefonen har fått ett 3400 mAh batteri, vilket betyder att det ökat med 400 mAh mot OnePlus 3. Andra skillnader jag också hittar är att OnePlus denna gång satt in en främre 16 MP (!) kamera som har elektrisk bildstabilisering. Telefonen kommer också med en ny minnesmängd då man kommer kunna välja på 64 eller 128 GB.

Telefonen kommer gå loss på 439 dollar, vilket motsvarar 4032 svenska kronor i dagens valutakurs. Jag misstänker att 3T kommer kosta ca 500 kr mer än vanliga “3”. 3T kommer också i en ny färg med en svart panel på framsidan, medan baksidan är brun. Den vit/guldiga varianten är dock densamma som till “3”.

 

Bilderna är lånade av OnePlus

Källa

Lämna ett svar

Back to Top