Close
Social profiles
Gionee har under kvällen presenterat en uppföljare till förra årets S8. Gionee S9 är en telefon som ställer sig i mellansegmentet då den bland annat erbjuder mellanklasschippet Helio X10. En stor fördel är att S9 också erbjuder mycket hårdvara för pengarna.


Skärmen är 5,5 tum stor och har fått upplösningen Full HD (1080 x 1920 pixlar) med en LCD-panel. Vidare har telefonen fått chipet Helio X10 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan har Gionee valt att utrusta S9 med dubbla linser (13 + 5 megapixlar) och syftet att sätta dit en extra kamera på baksidan är för att telefonen ska kunna skapa häftiga 3D-effekter.

I de övriga specifikationerna framgår det att telefonen har fått en fingeravtrycksläsare och ett 3000 mAh stort batteri.

Telefonen kostar 364 dollar, vilket är motsvarande 3350 svenska kronor när S9 släpps i Kina den 25e november.

Bilden är lånad av Gionee

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...