Hem Vivo presenterar V5 – bästa telefonen för dig som gillar selfies

Vivo presenterar V5 – bästa telefonen för dig som gillar selfies

Vivo har under gårdagen presenterat mellanklassmobilen V5 som har extra stort fokus på den främre kameran, precis som flera källor sagt sedan tidigare. Om vi börjar med grundspecifikationerna så har V5 fått en 5,5 tumsskärm med upplösningen HD (720 x 1280 pixlar) med en LCD-panel. Skärmen skyddas av Corning GorillaGlas av okänd typ. 
Under huven på V5 hittar vi en octa-core processor med tillhörande 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort. 
Batteriet i telefonen är på 3000 mAh och V5 har också utrustats med ljudchippet AK4346, vilket ska ge ett fylligare ljud om man använder ett par hörlurar med telefonen. V5 har också fått en fingeravtrycksläsare placerad i mitten under skärmen som ska låsa upp telefonen på endast 0,2 sekunder. 
Den stora nyheten i V5 är dock telefonens främre kamera som fått en upplösning på 20 megapixlar med bländaravtalet f/2.0. Dessutom har den främre kameran fått sällskap av en LED-blixt på framsidan. Den bakre kameran har istället fått en upplösning på 13 megapixlar. 
Mobilen kommer kosta motsvarande 2500 svenska kronor när den släpps på den kinesiska handeln den 26e november.  
Bilderna är lånade av Vivo

Lämna ett svar