iPhone 8 får skärm ända ut i kanterna – utmanar Xiaomi Mi Mix

Apple har knappt haft iPhone 7 och 7 Plus ute på marknaden i tre månader och tillgången efter 7 Plus är fortfarande begränsad. Detta är dock inget som begränsar flera källor att sprida rykten om iPhone 8 och 8 Plus. 


Enligt den senaste källan kommer Apple iPhone 8 och 8 Plus få skärmar som täcker hela telefonernas framsidor. Om detta rykte visar sig stämma, så skulle det bli ett mindre genombrott för Apple, då dagens iPhones har väldigt mycket “sorgkant” runt skärmen. Jag har dock svårt att tro denna källa, då det låter för bra för att vara sant om Apple skulle kunna skala ner ramen runt skärmen så mycket.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.