Close
Social profiles
Jag rapporterade för ett tag sedan om att en okänd Huawei-enhet upptäcks i ett benchmarkprogram. Nu har ”riktiga” bilder också påträffas på en okänd telefon från Huawei. Allt pekar på att det handlar om Huawei P10. 

Telefonen påminner väldigt mycket om Xiaomis senaste flaggskepp Mi 5S med ett väldigt rundat designspråk. Telefonen ser ut att få alla fyra hörn väldigt mjukt rundade. Det är något som jag ser som positivt då telefonen antagligen kommer ligga riktigt bra. Likaså ser P10 ut att få sin fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, precis som Xiaomi Mi 5S. På baksidan liknar telefonen på bilden P9 väldigt mycket med dubbla kameror placerade högst upp i högra hörnet. Telefonen på bilden är i rosa, så förhoppningsvis släpps P10 också i rosa. 
Bilderna är lånade av GSMArena
   

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...