Close
Social profiles

I tisdags presenterade kinesiska OnePlus företagets nya flaggskepp ”3T”. OnePlus 3T erbjuder bland annat ett något större batteri än OnePlus 3. Under morgonen har OnePlus släppt en riktig bomb, då man meddelar att man helt och hållet kommer sluta sälja ”3”. 


Det är ytterst ovanligt att tillverkarna skrotar sina gamla flaggskepp helt och hållet. Däremot har OnePlus tagit beslutet att just skrota ”3”. Beskedet är väldigt överraskande då 3T är en liten uppgradering från 3. OnePlus meddelar dock att man kommer uppgradera OnePlus 3 till Android 7.0 Nougat. Men hur det blir med framtida uppdateringar återstår att se!

Bilden är lånad av DetroitBORG

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...