Close
Social profiles
Tillsammans med Huawei Mate 9 och Mate 9 Pro så ingår senaste gränssnittet EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat från start. Nu ser det ut som att Huawei är nära att skicka ut uppdateringen till sina övriga telefoner. 


En användare har nyligen släppt en video som visar en Huawei-telefon som kör EMUI 5.0 och Android 7.0 Nougat. Ägaren påstår att det handlar om phableten Mate 8, vilket säkert stämmer, då Mate 9 ännu inte finns att köpa. Uppdateringen går att hämta hem, men är fortfarande i betastadiet. Däremot rekommenderar jag bara att man installerar versionen om man känner sig riktigt hemma vid datorn.
Förhoppningsvis får Huawei snart ut uppdateringen så Mate 8-användare snart kan hämta hem den direkt från mobilen.

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...