Hem Vivo presenterar S7 Edge kopian Xplay6

Vivo presenterar S7 Edge kopian Xplay6

Vivo har under dagen presenterat nya telefonen Xplay 6. Telefonen erbjuder funktioner så som dubbla kameror och en kurvad 5,5 tumsskärm.  


Om vi börjar med att ta en titt på telefonens skärm så har Xplay 6 fått en 5,46 tum stor skärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Vidare har telefonen fått chippet Snapdragon 820 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Vivo har utrustat Xplay 6 med en fingeravtrycksläsare placerad i mitten under hemknappen med ett batteri som har en kapacitet på 3080 mAh.

Xplay 6 har två stycken kameror placerade på baksidan där ena har en upplösning på 13 megapixlar (f/1.7) medan den sekundära kameran fått en upplösning på 5 megapixlar. Tanken med att ha två stycken kameror i Xplay 6 är att telefonens sekundära kamera ska mäta djupet. Telefonen har också fått en främre kamera med upplösningen 16 megapixlar.

Xplay 6 har naturligtvis ett 3,5 mm uttag för musiklyssning. Det speciella med hörlursuttaget är att Vivo byggt in en DAC för bättre ljud!

Vivo Xplay 6 ser onekligen ut att bli riktigt en riktigt bra smartphone. Tyvärr ser det inte ut som att Vivo tänker släppa Xplay 6 i Europa då den kommer finnas tillgänglig i Kina från och med den 12e december till ett pris av 601 euro, vilket motsvarar 5900 svenska kronor.

Bilden är lånad av Vivo

Källa

Lämna ett svar