Hem Huaweis Sverigenyhet får snabbladdning antyder senaste teaserbilden

Huaweis Sverigenyhet får snabbladdning antyder senaste teaserbilden

Huawei drog för fyra dagar sedan igång en våldsam aktivitet på sin svenska Facebooksida då man ger ledtrådar till vad man kommer presentera under sitt Sverigeevent den 22a november. Nu har man släppt den fjärde ledtråden för hur nya mobilen kommer bli! 

I ledtråd ett avslöjade Huawei att nyheten som man kommer visa upp den 22a november kommer ha ett 4000 mAh stort batteri. I ledtråd två bekräftar Huawei att telefonen kommer ha dubbla kameror på baksidan (antagligen med upplösningen 12 + 20 megapixlar). I den tredje ledtråden bekräftar man att telefonen kommer ha ett klassiskt 3,5 mm uttag för hörlurar. I den fjärde och sista ledtråden (hittills) bekräftar man också att telefonen kommer stödja snabbladdning. Huawei presenterade nyligen flaggskeppet Mate 9 Pro. Något man inte gjorde under detta event var att avslöja i vilka länder telefonen skulle bli tillgänglig, jag misstänker att man kommer släppa Mate 9 Pro i Sverige, och att att det event man håller den 22a november kommer handla om telefonen!

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Lämna ett svar