Close
Social profiles
Xiaomi presenterade för ungefär en månad sedan konceptmobilen Mi Mix där skärmen utnyttjar 91,3% av telefonens framsida. Nu har bilder läckt ut på en snarlik enhet, fast i ett betydligt mindre format. Naturligtvis tror jag att det handlar om en minivariant av Mi Mix!   

En bild har nyligen publiceras på en ny telefon från Xiaomi. Den ännu okända telefonen ligger bredvid Xiaomi Mi Mix, dessutom ser den okända Xiaomi telefonen ut att en lika liten ram runt skärmen som sitt större syskon. Xiaomi Mi Mix är väldigt slimmad och är en liten telefon för att ha en 6,4 tum stor skärm. Men för många kunder blir Mi Mix fortfarande för stor, då den till exempel är något större än Apple iPhone 7 Plus. Jag tror att Xiaomi kommer välja att kalla den ännu okända telefonen för Mi Mix Mini.

Enligt källan kommer Mi Mix Mini få en 5,5 tums skärm med samma upplösning som Mi Mix (1080 x 2040 pixlar i upplösning). I övrigt sägs Mi Mix Mini få samma specifikationer som Mi Mix har. Det vill säga att telefonen kommer bli ett riktigt prestandamonster med processorn Snapdragon 821 tillsammans med 4 GB LPDDR4 RAM. Det är ännu oklart när telefonen kan tänkas bli presenterad.

Bilden är lånad av Xiaomitoday

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...