Uncategorized

Fler bilder läcker ut på ZUK Edge – extremt slimmad telefon med Edge skärm

Jag skrev under gårdagen en artikel om att ZUK troligtvis planerar att släppa en värdig utmanare till Samsungs flaggskepp Galaxy S7 Edge. Nu har nya bilder släppts på enheten, denna gång också genom ryktesspridarna TENAA. 

Bilderna som tagits på telefonen är av dålig kvalitet, trots det kan man urskilja detaljer om hur telefonen kommer se ut. Vi ser att ZUK Edge kommer få en stor fysisk hemknapp i mitten under skärmen. Jag hoppas också att ZUK valt att placera fingeravtrycksläsaren i knappen. Trots att telefonen har en knapp nedanför skärmen så ser telefonen ut att bli väldigt slimmad.

Enligt senaste källan så kommer Edge bli ZUK:s nya flaggskepp då telefonen bland annat sägs få chippet Snapdragon 821 med 4 GB RAM. Det som däremot sägs bli det största säljargumentet för Edge är designen, då telefonen också sägs bli 7,68 mm tjock.

Bilderna är lånade av GSMArena

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...