Uncategorized

Mophie lanserar ny modul till Moto Z-serien

Moto gick för ett tag sedan ut med att man utlyste att de som lyckades utveckla bra moduler till företagets nya satsningar i Moto Z-serien skulle få åka till Motos huvudkontor för att se hur tillverkningen av företagets produkter går till. En tillverkare som ser ut att ta tävlingen på allvar är Mophie som utvecklat en MotoMod med inbyggt batteri. 

Jag recenserade för ett tag sedan batterimodulen Inciptio Power Pack till Moto Z. Den modul som Mophie presenterat idag har samma funktioner som Inciptio-modulen. Den stora skillnaden är att Mophies MotoMod har ett inbyggt batteri som är 3000 mAh stort, att jämföra med Inciptiomodulen som har ett batteri på 2200 mAh.
Modulen kostar i skrivande stund 80 dollar, vilket motsvarar 740 svenska kronor. Jag har inga uppgifter om Mophies MotoMod kommer till Sverige.

Bilden är lånad av Mophie

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...