Bilder på Huawei P10 Plus läcker ut i förtid

Jag har under veckan rapporterat en telefon som fastnat på bild två gånger. Telefonen sägs nämligen vara Huaweis kommande värsting P10. Nu har bilder på den större varianten av telefonen, som sägs bli kallad för P10 Plus läckt. 


Det är en del av baksidan på en telefon som lyckats fångas av kameran. Av bilden att döma handlar det inte om vanliga Huawei P10, då modellen som påstås föreställa P10 haft en hemknapp på framsidan med en inbyggd fingeravtrycksläsare i. Telefonen på bilden har istället fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan, något som gör att jag misstänker att det handlar om Huawei P10 Plus.

Bilden är lånad av GSMArena

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.