Close
Social profiles
Jag rapporterade nyligen om att HTC arbetar på en uppdatering till Android 7.0 Nougat för flaggskeppet HTC 10. Nu har läckta skärmdumpar hamnat på nätet som visar det nya gränssnittet. 

Bilderna visar att HTC anpassat gränssnittet väldigt mycket efter vanilla Android (7.0 Nougat). På bilderna ser man till exempel telefonen ha två appar öppna sida vid sida, en funktion som numera stöds direkt av Google. Men vi kan också se att HTC gjort notiserna (som ligger i rullgardinen) betydligt större. Enligt källor är HTC i full färd med att utveckla Android 7.0 till HTC 10 och man beräknas släppa den skarpa versionen av gränssnittet i början av december. 

Bilderna är lånade av phonearena

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...