Moto skickar ut Android 7.0 Nougat till Moto Z i USA

Moto har med sitt senaste flaggskepp Moto Z skapat en riktigt bra telefon som inte bara imponerar på mig genom att erbjuda riktigt bra prestanda, utan också genom att erbjuda riktigt bra mjukvara.
Moto har under gårdagen meddelat att man börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till toppmodellen Moto Z. Uppdateringen har börjat rullas ut till amerikanska exemplar av telefonen via OTA (over-the-air). Uppdateringen kommer förhoppningsvis snart till svenska exemplar av telefonen.

Bilden är lånad av Moto

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.