Hem Detta datum gör Nokia comeback med ny smartphone

Detta datum gör Nokia comeback med ny smartphone

För ett antal år sedan försvann finländska Nokia från marknaden för att bli uppköpta av amerikanska Microsoft. Nu ser det ut som att finländarna kan göra comeback med en ny smartphone till början av 2017!

Nokia har mer eller mindre avslöjat att man kommer presentera en ny mobil den 27e februari nästa år (under MWC). Enligt flera källor kommer Nokia presentera sin andra smartphone som kör Android från start.
Enligt många källor kommer telefonen kallas för D1C. Telefonen sägs få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, processorn Snapdragon 430 med 3 GB RAM, 16 eller 32 GB inbyggt minne och en bakre 16 MP-kamera. Telefonen sägs köra Android 7.1 från start.
Skriv upp den 27e februari 2017 för Nokias återkomst!
Bildenr lånad av phonearena
 

Lämna ett svar