Close
Social profiles
Samsung har så smått släppt ut ett betaprogram för alla som vill testa nyaste Androidversionen 7.0 Nougat på sin S7 eller S7 Edge. Nu har VR-tillverkaren Oculus avslöjat en tråkig nyhet för de som vill kolla på VR med betamjukvaran av Android 7.0 installerad.  

Eftersom det är en betaversion av Android 7.0 till Galaxy S7 och S7 Edge är det inte säkert att allt fungerar som det ska. Detta är något flera användare fått känna på, då programmet som sätter igång VR-upplevelsen fortfarande inte har stöd för Android 7.0 Nougat. När betaprogramet når svenska exemplar av S7 och S7 Edge avråder jag att man installerar mjukvaran om man ofta använder VR, om jag förstås inte skriver något annat!

Bilden är lånad av Samsung

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...