Samsung sägs släppa Galaxy S7/S7 Edge i ny färg – ska konkurrera med blanka iPhone 7

När Apple presenterade iPhone 7 och 7 Plus så presenterade man mobilerna i den nya färgen som man kallar Jet Black. Jet Black är en riktigt snygg färg då den passar Apple nya telefoner riktigt bra. Nu säger en källa att Samsung är på väg att presentera S7 och S7 Edge i en färg som liknar Jet Black! 

Det kommer knappast som någon överraskning att Samsung ska släppa en variant av S7 och S7 Edge i en färg som liknar Apples Jet Black. Samsung brukar ofta härma Apple, och  jag blir inte förvånad om Samsung släpper S7 och S7 Edge i en ny svart nyans. iPhone 7 har i färgen Jet Black blivit väldigt lättrepad. Jag hoppas därmed att Samsung gör behandlingen av färgen betydligt tåligare!

Bilden är lånad av CNET

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!