Close
Social profiles
Jag rapporterade för ett par dagar sedan att Samsung troligtvis planerar att släppa Galaxy S7 Edge i en sjunde färg. Nu ser det också ut som att man kommer göra det, då bilder på en Galaxy S7 Edge-telefon läckt ut på nätet! 


Färgen påminner väldigt mycket om Apples färg Jet Black som man släppte i samband med iPhone 7 och 7 Plus. På bilden ser man hur telefonen som visas upp har fått en del fingeravtryck på baksidan, något som indikerar att behandlingen av Samsungs motsvarighet till Jet Black också kommer bli en fingeravtrycksmagnet. Jag hoppas inte att behandlingen av Galaxy S7 Edge i Jet Black-färgen kommer dra åt sig lika många repor som iPhone 7 gör i färgen, dock är risken stor!

Samsung Galaxy S7 Edge kommer snart finnas i sju stycken färger. Det man kommer kunna välja på är följande:

  • Svart 
  • Vit
  • Guld
  • Blå (efter Note 7-floppen släppte man denna)
  • Silver 
  • Rosa 
  • Jet Black

Samsung kommer tillkännage Galaxy S7 Edge i den nya färgen någon gång i december säger flera källor!

Bilderna är lånade av androidauthority

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...