Android 7.0 Nougat är nära till svenska exemplar av HTC 10

Jag har tidigare rapporterat om att HTC kommer bli bland den första tillverkaren att släppa en anpassad version av Android 7.0 Nougat. Mycket riktigt ser man också ut att bli tidig med att släppa Nougat då svenska ägare av HTC 10 snart kan uppgradera till 7.0 Nougat! 

HTC har under dagen börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till amerikanska 10-ägare. Uppdateringen har de som fått kunna hämta OTA (over-the-air), vilket innebär att man kunnat hämta hem den direkt i telefonen.

HTC har på senare tid fokuserat på att ta bort så många onödiga förinstallerade appar som möjligt. Man kommer även fortsätta på detta spår i Android 7.0 Nougat. Två nya funktioner som HTC 10 kommer få är att man nu ska kunna köra två appar sida vid sida och batterifunktionen Doze som konstant håller nere krävande bakgrundsprocesser i bakgrunden.

Förhoppningsvis når uppdateringen svenska exemplar av HTC 10 snart!  

 

 

Bild: Tech Times

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...