Hem iPhone 8 Plus blir modulär
Ryktena kring Apples nästa telefon, som sägs heta iPhone 8 och inte iPhone 7s (på grund av 10 års jubileum) har hittills duggat tätt. Trots att telefonen är tio månader bort så fortsätter rykten att trilla in. Den senaste källan menar till exempel att iPhone 8 Plus kommer få kameror som kan skapa 3D-effekter. 

Apple iPhone 7 Plus har redan två stycken kameror placerade på baksidan. Men dem samarbetar på ett annat sätt än vad de dubbla kamerorna i iPhone 8 Plus sägs göra. Den sekundära kameran iPhone 8 Plus sägs kunna skapa 3D-effekter tillsammans med den primära kameran på baksidan. Den sekundära kameran har istället som uppgift att ge iPhone 7 Plus extrazoom.
Än är det lång tid kvar att spekulera i hur iPhone 8 Plus kan komma att bli och detta rykte bör tas med en nypa salt.

Bild: Apple

 Källa

Lämna ett svar