Dessa telefoner blir först ut med Snapdragon 835

Qualcomm presenterade för drygt en vecka sedan sitt nya värstingchipp Snapdragon 835. Redan nu har en källa uttalat sig om vilka telefoner som blir de första med Snapdragon 835 på marknaden!   

Enligt källan så kommer Samsung Galaxy S8 och Xiaomi Mi 6 bli de första telefonerna som får Qualcomms nya prestandachipp Snapdragon 835. Det förvånar mig inte att källan påstår att Samsung Galaxy S8 kommer få Snapdragon 835-chippet eftersom Samsung varit med och utvecklat chippet tillsammans med Qualcomm. Samsung har i Galaxy S6 och uppåt kört med sitt egna Exynos-chipp. Samsung Galaxy S8 är också en telefon vi redan fått höra en hel del rykten om.

Enligt källan så kommer Xiaomi Mi 6 också bli en av de första telefonerna som kommer med Qualcomm Snapdragon 835 chippet. Samsung Galaxy S8 sägs lanseras någon gång i februari 2017 och Xiaomi Mi 6 lär inte vara långt efter. Kanske är det Mi 6 man ska visa upp under MWC i Barcelona? Vad tror ni? Lämna gärna en kommentar!

Bild: Qualcomm

Källa

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...