Uncategorized

Om Mobilanyheter

Mobilanyheter är en sida jag drog igång i mars 2016. Min tanke när jag startade sidan var att jag skulle vara så oberoende som möjligt av de tillverkare som erbjöd mig produkter att testa. Mitt opartiska sinne har lönat sig då jag har tusentals besökare som kikar in på sidan varje månad!

Sidan drivs i nuläget endast av en person, nämligen mig, Rasmus Hellmyrs som är 16 år gammal och har ett genuint teknikintresse. Jag kommer att fortsätta driva sidan helt själv då jag tycker det fungerar mycket bra!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...