Nokia D1C dyker upp på nätet – kör Android 7.0.1 från start

Jag har tidigare rapporterat om att Nokia kommer släppa “återkomsttelefonen” under CES nästa år. Nu har en del specifikationer till D1C hamnat på nätet, och man kan bland annat se att D1C kommer köra med Android 7.0.1 Nougat från start. 


Av dagens bilder att döma kommer Nokias telefon komma med Android 7.0.1 Nougat från start. Gårdagens källa påstod att Nokia D1C skulle komma med bra prestanda i form av Snapdragon 820 tillsammans med 4 GB RAM. Men om man istället ska tro dagens källa så kommer D1C komma med 1 GB RAM med en dubbelkärnig processor från Qualcomm.

Bild: Nokia

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.