Close
Social profiles
Google Pixel och Pixel XL kommer som bekant med Android 7.1.1 direkt ur lådan. Google har tidigare berättat att man kommer uppdatera Nexus-serien till Android 7.1.1. Nu har man meddelat när denna roliga händelse kommer inträffa! 

Datumet det rör sig om är den 6e december, vilket är 9 dagar bort. Uppdateringen till Android 7.1.1 ska göra Nexus 6P stabilare i systemet (med exempelvis mindre kraschar). En annan sak jag hoppas på att Google implementerar stöd för att man ska kunna dra ner rullgardinen med hjälp av fingeravtrycksläsaren, något som ännu är oklart. Google nämner bara att Nexus 6P ska uppgraderas till version 7.1.1 från den 6e december. Förhoppningsvis kommer uppdateringen till 7.1.1 till andra Nexus-enheter strax därefter.

Bild: Google

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...